Selvfølgelig! Her er opskriften på Chufa-småkager:
Chufa Småkager
Ingredienser:
- 100 g chufamel (tigernødmelet)
- 50 g kokosmel
- 50 g kokossukker
- 60 ml kokosolie, smeltet
- 1 tsk kanel
- 1/4 tsk salt
- 60 ml kokosmælk (kan justeres efter behov)
- Ekstra kokosmel til at rulle småkagerne i
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 180 grader Celsius og beklæd en bageplade med bagepapir.
- I en stor skål kombineres chufamel, kokosmel, kokossukker, vaniljepulver (hvis det bruges) og salt.
- Tilsæt derefter den smeltede kokosolie og kokosmælk til de tørre ingredienser og bland godt, indtil dejen er ensartet. Hvis dejen virker for tør, tilsæt lidt mere kokosmælk.
- Form dejen til småkageforme og rul dem i ekstra kokosmel.
- Placer småkagerne på den forberedte bageplade og tryk dem let ned med fingrene for at flade dem lidt.
- Bag småkagerne i den forvarmede ovn i ca. 12-15 minutter, eller indtil de er let gyldne.
- Lad småkagerne køle af på bagepladen i et par minutter, inden de overføres til en bagerist for at køle helt af.
- Når småkagerne er afkølet, kan de serveres og nydes!
Disse chufa småkager er lækre, sprøde og perfekte til en AIP, Paleo eller vegansk livsstil!