Hvid fisk i kokos med grøntsager
Ingredienser:
4 fileter af hvid fisk (f.eks. torsk, kuller, eller hellefisk)
1 spsk. tapiokamel
1 dåse kokosmælk (400 ml)
Saften fra 1 citron
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
2 gulerødder, skåret i skiver
1 sød kartoffel, skrællet og skåret i terninger
1 broccoli, skåret i buketter
Frisk persille eller koriander til pynt
Salt efter smag
Kokosolie eller olivenolie
Instruktioner:
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Smør bunden af et stort ildfast fad med lidt kokosolie eller olivenolie.
Fordel gulerødder, sød kartoffel og broccoli jævnt i det ildfaste fad.
Læg fiskefileterne ovenpå grøntsagerne.
I en skål blandes kokosmælk, citronsaft, løgpulver, og hvidløgspulver, tapiokamel sammen. Hæld denne blanding over fisk og grøntsager.
Krydre med salt efter smag.
Dæk fadet med aluminiumsfolie.
Bag retten i ovnen i ca. 45 minutter, eller indtil fisken er gennemstegt og grøntsagerne er møre.
Når fisken og grøntsagerne er klar, fjern aluminiumsfolien fra fadet, og pynt retten med frisk persille eller koriander.
Denne nemme og praktiske tilberedningsmetode giver dig en lækker og sund AIP-venlig ret, hvor alle ingredienserne tilberedes sammen i ét fad. Perfekt til en stressfri middag!